Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Grupy na MPC

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadzenie grup na MPC np. osoba która jest rok na mpc ma 1000 postów i 100 like mogła by założyć grupę była by jej administratorem mogli y zakładać wspulne tematy które każdy upoważniony do tego user mugłby edytować taki temat

grupy max. 5 osobowe

1. Założyciel

2. Zastępca

3. User

4. User

5. User

Można by zrobić dla założyciela taki panel w którym mógłby nadawać tytuły dla swoich kolegów z grupy

ustala od ilu postów jest dany tytuł

Można y to zmienić jeśli coś się wam nie podoba lub wprowadzić więcej opcji

myślę że to dobry pomysł

Opublikowano

wspólne, mógłby

Ojć, ojć :P

Są już wprowadzone różne grupy na mpc, które są zależne od ilości napisanych postów.

Wydaje mi się, że nie ma sensu dodawać kolejnych i robić mały bałagan na forum.

Dodatkowo, za bardzo nie wiem, co te grupy miałby na celu i czym się zajmowały.

Przykro mi, ale ja na nie.

Opublikowano

W jakim celu mają być te grupy? Wytłumacz. Wątpię, żeby takie coś przeszło.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Chodzi mi o to że np. osoby które lubią grafikę zakłądają własną grupę i robią grafiki

inni lubią DayZ robią poradnik i razem go edytują

przy tworzeniu tematu była by opcja czy temat ma być wspólny czy indywidualny takie tematy zakładał by lider lub zastępca i dodawał do nich członków grupy

jesli temat dostanie like to każdy kto był w spół autorem dostanie like

można to jeszcze dopracowac bo to jedynie zarys tego pomysłu

mogły by być konkursy drużynowe ;)

Opublikowano

Łatwa ranga co? Równie dobrze możesz poprosić o admina. Jak chcesz pisać np. o grafice to znajdź sobie kolegów i gadaj sobie z nimi na gg o tym. Forum to nie metin w którym się zakłada gildie. To byłby jeden wielki shit spam, na nie.

Opublikowano

Są już wprowadzone różne grupy na mpc, które są zależne od ilości napisanych postów.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chodzi mi o to że np. osoby które lubią grafikę zakłądają własną grupę i robią grafiki

inni lubią DayZ robią poradnik i razem go edytują

przy tworzeniu tematu była by opcja czy temat ma być wspólny czy indywidualny takie tematy zakładał by lider lub zastępca i dodawał do nich członków grupy

jesli temat dostanie like to każdy kto był w spół autorem dostanie like

można to jeszcze dopracowac bo to jedynie zarys tego pomysłu

mogły by być konkursy drużynowe ;)

Takie grupy mają prawo istnieć i przede wszystkim przetrwać, tylko jeżeli są ogłoszone oficjalnymi, jak w przypadku Mentorów, MMT, czy MCT.

Inne, które zostałyby stworzone przez samych użytkowników i nie miały poparcia mpc, rywalizowały by ze sobą, na pewno powstało by wiele o takiej samej tematyce oraz doprowadziło by to do wielu konfliktów.

"Moja grupa jest lepsza, niż tego *piiiii*". Przykładowo. Dodatkowo wątpię, by istniała taka aplikacja do IPB, lub też dało się ustawić takie opcje dla tych grup, dotyczące np wspólnego pisania tematu, jak napisałeś.

Opublikowano

Kolejne mnożenie bytów ponad konieczność. Jestem niemal pewna, że stworzyłby się niepotrzebny syf na forum.

#don't care

Opublikowano

Tylko nie rozumiem w jaki sposób narodził by się spam ? I w jaki sposób te grupy miały by rywalizować ? Teraz też mogę napisać że Ja jestem lepszy Od tego i też będzie spam

spam to rzecz naturalna a jak jakieś nie ogary nie umieją się zachować no to grupa skasowana i tak jakby ban na zakładanie i uczestniczenie w grupach np na rok ;)

Opublikowano

Ojć, ojć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...